До уваги споживачів, які досі не обрали газопостачальника.

Звертаємося до побутових споживачів природного газу, яких обслуговує постачальник «останньої надії» (ПОН).

Із огляду на повідомлення ПОН про зміни в тарифі з 1 грудня 2021 року, нагадуємо про можливість обрати постійного ринкового газопостачальника.

Звертаємося саме до побутових споживачів природного газу, яких обслуговує ПОН.

Якщо в листопаді газ обійдеться вам у 7,96 грн/куб.м (з ПДВ, без вартості розподілу (доставки), то з 1 грудня це вже буде інша ціна!

Для того, щоб не платити більше, подайте заяву на приєднання до газопостачальника. Поцікавтесь в інтернеті цінами, які пропонують понад 50 компаній в Україні і виберіть тариф, який вам підходить.

Щоб укласти договір, знайдіть свій паспорт, ідентифікаційний код, документ про право власності на житло (якщо його мають кілька осіб, то потурбуйтеся, щоб була їхня письмова згода). Зв’яжіться з постачальником, дізнайтеся про те, як подати документи.

Наші ЦОС – Центри обслуговування споживачів (головний офіс у пров. Героїв Бреста, 46 в Кременчуці, а також у Крюкові та Горішніх Плавнях) допоможуть в оформленні таких угод. В кожному із Центрів можна заповнити заяву приєднання.

Існує і дистанційна форма подачі документів. Наприклад, на сайті ТОВ «Кременчукгаз-Трейдінг».

Або через вайбер ЦОС –

067 504 78 16

Із огляду на повідомлення про обмеження терміну вибору постачальника до 1 грудня, нас питають: Чи відключать від газу того, хто не обере газопостачальника в такий термін?

Відповідаємо: Ні! Згідно законодавства, газорозподільна компанія повинна припинити газорозподіл лише БОРЖНИКУ, за офіційним листом постачальника. Тобто про відключення з 1 грудня через зволікання з вибором постачальника не йдеться.

ВАЖЛИВО:

Якщо ви вже подавали заяву приєднання раніше, впевніться, що ви приєднані – уважно подивіться платіжки, там має бути вказаний постачальник, наприклад, ТОВ «Кременчукгаз-Трейдінг» чи ГК «Нафтогаз України», чи ще якесь із підприємств. Якщо в платіжці вказаний ПОН, то ви не приєднані до жодного постачальника.

Якщо ви не можете розібратися, то запитайте в нас – ми допоможемо.

Напишіть нам на вайбер

067 504 78 16 ,

прикріпивши фото/скан платіжки чи просто вказавши свої дані – адресу, прізвище.

Зробіть це прямо зараз – перевірте стан вашої заяви, коли б вона не була подана, і якщо на сьогодні газ вам постачає ПОН, виберіть собі постачальника та подайте йому документи.

Або…. Платіть більше, якщо вам подобається.