Компанія KG_GROUP забезпечила трансфером Кременчук-Котельва-Кременчук учасників змагань із інвалідністю. 

Якщо ви, не дай боже, лежите котрийсь день на дивані, то хай ви будете здорові!

Однак життя вирує навкруги неймовірними темпами, охоплює, залучає позитивом тих, хто готовий проявляти яскраві емоції і навіть генерувати їх.

Цього разу йдеться про наших чудових друзів-спортсменів – кременчужан з інвалідністю, яким ніколи з часу нашого знайомства не сидиться на місці. Вчора, 11 листопада 2021 року наша ГАЗелька з логотипом ПрАТ “Кременчукгаз” вдосвіта вирушила із командою у складі семи чоловік на борту та їх супроводом у Котельву. Там проводили XV Обласну Відкриту Спартакіаду з рекреаційних видів спорту «Артспорт» в особисто командному заліку.

У змаганнях брали участь команди з Полтави, Котельви, Хоролу, Кременчука, Лазірок. Грали в дартс, баскетбол (закидання м’яча в кільце), корихол, метання кілець та бочу.

Ось імена наших спортсменів з Кременчуцького міського товариства людей з інвалідністю: Жанета Симонян, Світлана Карпук, Ірина Загребельна, Віктор  Польовий. А також 2 місце в командній грі боча – Святецька, Остаповець, Горохов. Дехто з них змагався на візках, бо має ураження опорно-рухового апарату.

Вчора увечері машина повернулася додому і ми дізналися, що команда привезла 7 перемог! Наше захоплення і вітання – людям сильної волі.

KG_GROUP пишається, що важливі перемоги дістаються за нашої допомоги.

Нагадаємо, що цього року під час благодійного заходу до Дня захисту прав дітей та батьків, ми дізналися кілька вражаючих історій про родини, де є люди з інвалідністю  . Тоді ми вирішили й надалі співпрацювати з громадською організацією Кременчуцьке міське товариство людей з інвалідністю. І вже незабаром після цього, у вересні, забезпечили їм трансфер на Пирятинський мистецький фестиваль. А згодом 16 вересня 2021 року відбулася Відкрита Обласна Спартакіада Полтавщини з рекреаційних видів спорту для людей з інвалідністю. В селище Климівка команда, де відбулися змагання, спортсмени також потрапили завдяки KG_GROUP.