Всеукраїнський дитячий турнір з футболу КГ Груп Cup розпочався в Кременчуці.

11 футбольних команд взяли участь у Всеукраїнському дитячому турнірі з футболу KGG Cup у Кременчуці 8-10 вересня 2023 року. Одинадцятирічні гравці з Полтави, Кременчука та Світловодська змагалися у двох групах, та в подальшому в Золотій, Срібній і Бронзовій лігах. Запекла боротьба між юними футболістами точилася три дні й завершилася ось такими результатами:

ЗОЛОТА ЛІГА

1 місце – МФК Кремінь Д (Кременчук)

2 місце – ДЮСШ Молодь (Полтава)

3 місце – МФК Кремінь К (Кременчук)

СРІБНА ЛІГА

1 місце – СА Ягуар (Кременчук)

2 місце – ДЮСШ Світловодськ

3 місце – ДЮСШ Світловодськ-2

БРОНЗОВА ЛІГА

Переможець – СА Ягуар-2 (Кременчук)

2 місце – ДЮСШ Світловодськ

3 місце – ДЮСШ Світловодськ-2

Змагання тривають загалом три тижні у вікових групах: між командами футболістів 2012-го, 2013-го та 2014-го років народження.

«Коли війна – дітям важко, – ділиться думками амбасадор Кубку КГ Груп Cup Богдан ОКСЕНЕНКО. – Та й футбол переживає в Україні не найкращі часи, тому треба думати про майбутнє.

Раніше в Кременчуці відбувалися подібні турніри, але цей рух почав занепадати і ми вирішили долучитися до його відродження. Проведення подібних заходів потребує певних коштів, а колишньому спонсору завадила війна.

Для того, щоб дітям було цікавіше, ми забезпечили захід призами, медалями та кубками, запросили кращі команди в регіоні. Очікується, що в наступні вихідні приїдуть ще й вихованці харківського «Металіста».

У майбутні вихідні 15-17 вересня 2023 року в Кременчуці у рамках КГ Груп Cup гратимуть наймолодші – 2014й рік, а в наступні – 2013й.

«Ми пробуємо зайти в такий проєкт, бо готові підтримувати розвиток дитячого спорту, – каже Богдан ОКСЕНЕНКО. – Готові популяризувати спорт взагалі і футбол, зокрема, в Кременчуці та регіоні».

Слідкувати за дитячим футбольним турніром КГ Груп Cup можна тут

а за діяльностю Спортивної академії «Ягуар» ось тут

Довідково:

KGG – група компаній КГ ГРУП, що

здійснює продаж природного газу та електрики юридичним особам,

займається продажем та техобслуговуванням техніки,

проєктуванням,

будівництвом та

реконструкцією газопроводів і котелень.

В минулому опалювальному сезоні КГ Груп вдало провів експеримент  із забезпечення автономним опаленням двох багатоквартирних будинків у Кременчуці.