Магазин «104 запчастини» – все для газового обладнання та опалення.

У нашому новенькому магазині «104 запчастини» Олександр (на фото зліва) придбав двоконтурний газовий котел з відкритою камерою згоряння «Nike Mythos 24 2 E». Всього за 15 300 грн!

Покупець розказав, що збирається замінити старий котел у своєму приватному будинку. Він поділився позитивними враженнями від нашого обслуговування:

«Сервіс – на 5ть балів із 5ти! – каже власник новенького котла. – Мені підібрали обладнання, продали товар за акційною ціною* та розповіли про супутні послуги, якими можна скористатися в комплексі з покупкою!»

Магазин газового обладнання під символічною назвою «104 запчастини» відкрило ТОВ «КГАЗ-Комерц», що входить до групи компаній KG_GROUP.

Тут є опалювальні котли всіх видів провідних брендів;

 газові колонки;

 газові плити;

 варильні поверхні;

 кухонні витяжки;

 димоходи і комплектуючі;

 комплекти монтажних запчастин для підключення газових приладів;

 запірна та з’єднувальна арматура для будівництва мереж;

 поліетиленові труби для підземних мереж;

 поліпропіленові труби для внутрішньо-будинкових мереж;

 усі типи лічильників вітчизняних виробників.

Усі позиції доступні для придбання у розстрочку на 3-6-9 місяців на суму до 200 000 гривень!

«Ми розширюємо лінійку послуг KG_GROUP та спрощуємо доступ до них, – розповідає голова правління ПрАТ “Кременчукгаз” Богдан ОКСЕНЕНКО. – Наряду з постачанням природного газу, експлуатацією мереж, техобслуговуванням промислових та побутових приладів, споживач тепер може придбати у нас газові прилади чи комплектуючі.

Ми вважаємо себе достатньо компетентними в енергетичних питаннях, щоб вирішувати їх комплексно на високому рівні. Розв’язувати завдання дозволяє сучасна технічна база, досвід та кваліфікація фахівців».

Новий магазин розміщений практично поряд із дверима ЦОС, у провулку Героїв Бреста, 46 у Кременчуці. А програма «Газовий майстер» працює там же – на території «Кременчукгазу», отож практикуючий консультант завжди поряд. Є можливість розстрочки та онлайн-замовлення, в тому числі, на бойлери, радіатори опалення, обігрівачі.

«Наша найбільша перевага – це індивідуальний підхід, причому без будь-якого зволікання, – каже директор ТОВ «КГАЗ-Комерц» Денис КОЛЕСНИК. – В результаті клієнт отримає саме те, що потрібно саме йому, виходячи із умов конкретної оселі».

Ми гарантуємо доступну ціну на обладнання й доставку. Допоможемо організувати  консультацію «Газового майстра», проєкт, монтаж, сервіс.

Працюємо щодня (крім Сб-Нд) з 8:00 до 17:00 (в Пт – до 16:00).

Телефони магазину:

067 00 60 104  (вайбер)

050 01 01 104

*Акційні товари в обмеженій кількості.