Ювілей під час війни.
1 квітня 2024 року газовому господарству Кременчука виповнюється 60 років. Солідна дата, яка заслуговує на те, щоб її відзначали. Та в умовах воєнного стану для колективу нашої компанії це звичайний робочий день.
За 60 років структура газового господарства змінювалася, але сучасні споживачі найбільш впізнають нас за назвою ПрАТ «Кременчукгаз».
Ми мали амбітні плани розвитку, однак війна карколомно втрутилася в них. На жаль нині компанія зазнає збитків, отож вимушена оптимізувати робочий процес. Це не знімає з нас повноважень ретельно слідкувати за складною системою транспортування газу – небезпечного ресурсу, що несе людям тепло, можливість приготування їжі. Цим займаються лише підготовлені фахівці. Цінуємо їх.
Зазначимо, що компанія обслуговує майже 140 тисяч споживачів газу, тисячі кілометрів трубопроводів, а також десятки і сотні розподільчих станцій та пунктів.
Протягом останніх років нам вдалося розбудувати цілу групу компаній КГ_ГРУП, що займається і будівництвом мереж, і обслуговуванням техніки, і може її надати споживачеві. Ми встигли модернізувати свої виробничі процеси, лабораторію, провели реконструкцію, оновили техніку. Вже під час війни ми запустили свій новий проєкт «Газовий Хаб», покликаний вдосконалити сервіс.
Усвідомлюючи соціальну відповідальність ми активно співпрацюємо з громадою, волонтеримо, займаємося благодійністю.
Наші електронні сервіси працюють як і раніше та роблять можливим зв’язок між компанією та споживачем, де б він не перебував.
Ми знаємо, що в місті й регіоні мешкає багато колишніх працівників нашого підприємства. Шануємо вас за працю і ваш внесок у сьогодення.
Робота нашої компанії можлива завдяки відповідальним споживачам. Вдячні кожному, хто вчасно і в повному обсязі сплачує за послуги газорозподілу.
Залишаємося відкритими до співпраці.
Продовжуємо працювати для вас 24/7/365. Попри все!

Нагадаємо, кілька років тому ми створили фотоальбом визначних дат газового господарства Кременчука.