Новий проект – KG GROUP FOOTBALL LIGA 2024.

Відкритий чемпіонат з футболу серед дітей 2016 р.н. стартував у Кременчуці 24 лютого 2024 року в рамках проєкту KGG STARS, за підтримки голови правління ПрАТ «Кременчукгаз» – Богдана ОКСЕНЕНКА.

«Розпочинаємо новий проект – KGGStars – повідомив Президент Спортивної академії «Ягуар» Денис СУХОРУК. – Цей проєкт, має на меті  стати платформою для малечі міста Кременчука (і не тільки) в великий футбол!

Ми віримо, що хлопці, які будуть проходити змагання КГГ Старс, в майбутньому отримають змогу грати у – Премʼєр лізі Україні з футболу або збірній України. А почнуть вони свій великий шлях, саме з KGGroup Stars».

Розпочали змагання команди: Гірник-спорт, Кремінь, Кремінь (2), Світловодськ, Ягуар (Крюків), Ягуар (Молодіжний), Ягуар (Центр).

Чемпіонат триватиме до 29 березня. Надалі до нього доєднаються і старші вікові групи.

Наступна серія зустрічей – 2 березня.

Слідкувати за турніром можна в інстаграмі проєкту і в телеграмі . За результатами матчів у режимі онлайн можна спостерігати на інтернет-ресурсі змагань.

Нагадаємо, 11 футбольних команд взяли участь у Всеукраїнському дитячому турнірі з футболу KGG Cup у Кременчуці 8-10 вересня 2023 року за ініціативи Богдана ОКСЕНЕНКА.