Кращих представників Кременчукгазу відзначили з нагоди Дня працівників комунального господарства.

Напередодні Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, який відзначається 17 березня (щорічно у третю неділю березня – ред.), кращі представники ПрАТ «Кременчукгаз» були відзначені обласною та міською владою, а також керівництвом компанії. Попри те, що вона давно є не комунальною, а приватною та все ж, як і раніше, служить людям, надає послуги. Отож умовно досі вважаємо себе «комунальниками» і відчуваємо себе причетними до цієї дати, хоча День газовика відзначається у вересні.

На цьогорічні збори нашого колективу 15 березня 2024 року завітали міський голова Кременчука Віталій МАЛЕЦЬКИЙ та його заступник Іван МОСКАЛИК. Мер відзначив високий рівень організації роботи компанії, господарське ставлення до виробництва і навіть висловив наміри запозичити дещо із ідей для міських об’єктів. Він вручив грамоти і пам’ятні знаки працівникам компанії.

«Дякую вам за інноваційність, лідерство, велику соціальну відповідальність, – звернувся мер до кременчуцьких газовиків. – Ваше підприємство робить дуже багато для Кременчука і дуже багато для людей.

Найскладніший час ми з вами пройшли, зробили деякі речі, які треба було зробити для всього міста, хто б що не казав. Бажаю компанії розвитку, успіхів, нових здобутків!

Ви – вже не «Газовий хаб», а «Хаб тепла», бо даєте людям тепло там, де вороги намагаються його забрати. Тож із вашою допомогою будемо завжди жити в комфортному, зручному, класному Кременчуку!»

За наказом  директора Департаменту житлово-комунального господарства Кременчуцької міськради Почесні грамоти отримали диспетчерка газового господарства Марина ЧОРНЕНЬКА та слюсар Валерій ДМИТРЕНКО.

Марині ЧОРНЕНЬКІЙ вручає грамоту Богдан ОКСЕНЕНКО

Валерій ДМИТРЕНКО (на фото в центрі) отримує Грамоту Полтавської облради

Вадим ШЕВЯКОВ (на фото у центрі)

А за наказом директора Департаменту будівництва, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та енергетики Полтавської облвійськдержадміністрації, Почесне звання Ветеран праці житлово-комунального господарства присвоєно слюсарю Вадиму ШЕВЯКОВУ, який прийшов на роботу 1 грудня 1997 року.

Почесну грамоту облвійськдержадміністрації вручено також слюсарю Вячеславу КУЧЕРУ.

Вячеслав КУЧЕР отримав Грамоту від міського голови Кременчука

 

Болеславу ГРАБОВСЬКОМУ вручив відзнаки мер Кременчука Віталій МАЛЕЦЬКИЙ

Особлива відзнака – іменний годинник Полтавської облради – вручений головному інженеру підприємства Болеславу ГРАБОВСЬКОМУ, який працює у складі міської комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Його також нагороджено Почесною грамотою Полтавської облради.

Відзнаки Болеславу ГРАБОВСЬКОМУ від обласної влади

Дякуючи за відзнаку, Болеслав Францович сказав:

«Це дуже знаменно, бо я почав працювати на цьому підприємстві 13 березня 2001 року. Виходить, два дні тому виповнилося 23 роки моєї роботи на підприємстві!»

Із рук голови правління ПрАТ «Кременчукгаз» Богдана ОКСЕНЕНКА Грамоти отримали:

Слюсарі із експлуатації та ремонту газового устаткування управління експлуатації газорозподільних мереж Іван ТИЩЕНКО, Петро СІРИЙ (на головному фото) та Леонід МОСКАЛИК, а також – монтер із захисту підземних трубопроводів від корозії Віталій СЕРЕДІН і диспетчерка газового господарства управління експлуатації газорозподільних мереж Катерина КОРОЛЬКОВА.

Грамоту отримав слюсар Іван ТИЩЕНКО

Слюсарю Леоніду МОСКАЛИКУ Грамоту вручає голова правління ПрАТ «Кременчукгаз»

Віталію СЕРЕДІНУ вручає Грамоту керівник компанії

Грамотою нагороджена диспетчерка Катерина КОРОЛЬКОВА

Насамкінець Богдан ОКСЕНЕНКО подякував керівництво Кременчука за увагу і позитивне ставлення до нашої компанії.

«Ми намагаємося робити те, що повинні робити, попри те, що часи зараз складні психологічно й економічно, – сказав голова правління. – Але плани в нас «нарізані» на рік і ми повинні їх виконувати, незважаючи ні на які ситуації.

Дякую вам, мої колеги за те, що ви робите. Думаю, що кращі часи у нас попереду!»

 

Співробітники компанії на ранковому зібранні з нагоди Дня комунальника – 2024

Про діяльність нашої компанії можна докладніше дізнатися на сайті

або в соцмережах:

https://www.facebook.com/kggrup

https://www.instagram.com/gazovij__hab/

Фото: Дмитра БАБЦЯ