За підтримку діяльності Кременчуцького міського осередку «Союзу людей з інвалідністю України».

У кабінеті голови правління ПрАТ «Кременчукгаз» Богдана ОКСЕНЕНКА зранку 29 березня були гості з Кременчуцького міського осередку громадської організації «Союз людей з інвалідністю» з подякою і відзнакою за добре серце.

Про те, що керівника нашої компанії серед інших меценатів нагороджують ПОЧЕСНОЮ ВІДЗНАКОЮ «ДОБРЕ СЕРЦЕ» ми дізналися із соцмереж кількома днями раніше. Цю приємну подію анонсували наші давні друзі з «Оселі добра», а вірніше очільник осередку – Андрій МЕЛЬНИК.

Нагадаємо, 21 березня відзначався Міжнародний день людей із синдромом Дауна. Того дня активісти громадської організації проводили просвітницьку роботу серед містян у парку, спілкувалися, грали, відвідували кав’ярню.

До фінансування заходу особисто долучився і Богдан ОКСЕНЕНКО. Отож за підтримку діяльності Кременчуцький міський осередок «Союзу людей з інвалідністю України» вручив йому відзнаку.

«Будь яка справа залежить від людського фактору, – сказав Б.ОКСЕНЕНКО, – Я бачу, що у вас сформувався колектив і ви самі зацікавлені у своїй справі. Отож взяти участь у ній просто здорово!»

Додамо, що і наша компанія, за ініціативою голови правління, вже кілька років поспіль перебуває у партнерстві з цією громадською організацією – допомагаємо трансферами у їхніх важливих подіях, проводимо ремонт, залучаємо до мистецтва , влаштовуємо заходи й робимо подарунки.

Цінуємо активну життєву позицію членів організації, надихаємося цією енергією на свої власні звершення і налаштовуємося на позитив!