Військово-медичному клінічному центру Східного регіону відправили вартісний прилад для зупинки кровотечі під час операцій.

Один із відомих у світі апаратів для коагуляції Erbe Icc 350 (електрохірургічний коагулятор) вартістю 65000 грн відправили кременчуцькі газовики військовим медикам у Дніпро.

Як повідомив голова правління ПрАТ «Кременчукгаз» Богдан ОКСЕНЕНКО, рішення прийняте у відповідь на звернення командувача Військово-медичного клінічного центру Східного регіону.

«Із перших днів військового протистояння військова частина бере активну участь у лікувально-діагностичному процесі поранених та хворих військовослужбовців різного рівня складності. Сформоване передове хірургічне відділення, штат якого виконує бойові завдання та надає невідкладну хірургічну допомогу в прифронтовій зоні бойових дій.

Командування висловлює вам вдячність за розуміння, активну співпрацю у цей час боротьби за збереження незалежності та територіальної цілісності», – йдеться у зверненні військових медиків до голови правління ПрАТ «Кременчукгаз».

Обладнання, спрямоване у прифронтовий госпіталь коштами групи компаній КГ ГРУП, є універсальним і багатофункціональним, що забезпечує якісне оперативне втручання в багатьох медичних областях – від загальної хірургії, ендоскопії, нейрохірургії до пластичної та щелепно-лицьової хірургії.

Нагадаємо, KGG відправив медикам Гвардії наступу «БУРЕВІЙ» обладнання для порятунку поранених.