Компанія допомагає виготовляти автомобільні причепи для військових.

Голова благодійного фонду «Спільно пліч-о-пліч» Сергій КАПТАН вручив «Подяку» голові правління ПрАТ «Кременчукгаз» Богдану ОКСЕНЕНКУ за допомогу у виготовленні автомобільних причепів для українських військових.

Кременчуцькі волонтери реалізували свій проєкт «100 причепів для ЗСУ» і на сьогодні вже виготовили та передали військовим 132 причепи.

Сергій КАПТАН

«На початку, коли нам передавали старі причепи, «Кременчукгаз» допомагав їх ремонтувати, – розповів під час зустрічі Сергій КАПТАН. –  А зараз, коли старі причепи закінчуються і ми виготовляємо нові, підприємство допомагає нам сплатою за метал та розхідники».

Загалом волонтери відновили близько 90 старих причепів. Решту виготовили власними силами. Крім того, вони продовжують виготовляти пічки-«буржуйки».

Богдан ОКСЕНЕНКО

«Ми намагаємося співпрацювати з усіма активними учасниками процесу захисту України від агресії, – сказав Богдан ОКСЕНЕНКО, отримавши «Подяку». – Тому дякую за те, що ви є, що працюєте, ваш ентузіазм за два роки не закінчується і оберти збільшуються. Незважаючи на економічно важкий час, ми повинні робити все, що можемо, щоб допомогти тим, хто на «нулі». Отож дякую вам і решті волонтерів, із якими ми співпрацюємо.

Економічна ситуація важка. Промисловість працює неритмічно. Від виконання споживачами своїх фінансових зобов’язань залежить наша подальша спроможність частину коштів, які ми отримуємо в якості сплати за послугу газорозподілу, спрямовувати на подібні заходи таким людям як пан КАПТАН».

Сергій КАПТАН зазначив, що настрій у волонтерів стабільний.

«Нам своє робити, – каже Сергій. – Заходиш у соцмережі — все дуже важко. Спілкуєшся з військовими — вони націлені на перемогу, тому не звертають на це уваги, як би не було важко. Тому всім рекомендую жити реальним життям, поменше всіх оцих хейтів у соцмережах… Бо я читав психолога (всесвітньо відомий австрійський невролог і психіатр Віктор Франкл, який під час Другої світової війни був в’язнем нацистських концтаборів – ред.), який довів, що у тяжкі часи першими зламалися ті, які думали що скоро все закінчиться. Другими — ті, хто думав, що це ніколи не закінчиться. І тільки втрималися ті, хто займався своїми справами. Тому рекомендую займатися справами».

Ми дізналися, що із допомогою з боку великих підприємств, крім «Кременчукгазу», в благодійного фонду «Спільно пліч-о-пліч» не склалося. Допомагають маленькі підприємства, бізнесмени. Найбільша частина донатів надходить від звичайних людей. Сергій каже, що не соромно перерахувати і 2 грн, і 5 грн та навів приклад, коли відомі в Україні волонтери такими коштами збирали мільйони на потреби захисників. У своєму фейсбуці  та на сторінці фонду він постійно оголошує збори та публікує звіти. Отож питання довіри вичерпане.

Приєднуйтесь!

Нагадаємо:

«Кременчукгаз» придбав тепловізори українським військовим  .

«Кременчукгаз» відремонтував бус херсонським саперам

KGG відправив медикам Гвардії наступу «БУРЕВІЙ» обладнання для порятунку поранених

Два УАЗи для ЗСУ передав Кременчукгаз через волонтерів

Кожен із працівників групи компаній КГ ГРУП може розказати власну волонтерську Live story

Відео, фото: Кременчуцький ТелеграфЪ