Допомога кременчуцьких газовиків Волонтерському штабу оборони міста

Група компаній КГ_ГРУП забезпечила цього тижня комплектуючі під дві сотні аптечок для військовослужбовців ЗСУ, за ініціативи голови правління ПрАТ «Кременчукгаз» Богдана ОКСЕНЕНКА. Цього тижня ми передали їх Волонтерському штабу оборони Кременчука, що займається комплектацією та доставкою.

«Наші аптечки наближені до стандартів НАТО, – розповідає керівник штабу Олег БИКОВ . – Там є гемостатичні бинти, ізраїльські бандажі, тампонада, промивка для очей, ножиці, бинти широкі й вузькі, еластичні. Там є й таблетки для знезаражування води.

Від початку вторгнення рф наш Волонтерський штаб відшив, укомплектував та віддав на фронт понад 4,5 тисяч індивідуальних аптечок.

Наразі існує постійна потреба в комплектуючих. Тобто, просідає якась позиція, або бинти, або термоковдри, або бандажі тощо. Ми просимо наших донейтерів, наших партнерів, наших друзів закупити те, чого бракує. І от цього разу «Кременчукгаз» придбав усе необхідне, усіх позицій по 200 штук.

Величезна подяка Богдану Вікторовичу та всьому колективу вашої компанії. Ви постійно підтримуєте наш Волонтерський штаб та допомагаєте різним підрозділам ЗСУ».

Сподіваємося, що колективи підприємств Кременчука й регіону також допомагають українським захисникам і захисницям.

Нагадаємо, про коагулятор для військового госпіталю від КГ ГРУП та УЗД – для бойових «Дітей Айболіта» , а також: «Кременчукгаз» перерахував волонтерам кошти на метал для причепів, які потрібні військовим .

«Кременчукгаз» придбав тепловізори українським військовим.

«Кременчукгаз» відремонтував бус херсонським саперам.

KGG відправив медикам Гвардії наступу «БУРЕВІЙ» обладнання для порятунку поранених

Два УАЗи для ЗСУ передав Кременчукгаз через волонтерів.

Старий причіп до легкової машини відремонтували працівники ПрАТ «Кременчукгаз» та передали волонтерам.

Кожен із працівників групи компаній КГ ГРУП може розказати власну волонтерську Live story.